Taleteknikk og fortellerglede – vi har kurset

Taleteknikk og fortellerglede – vi har kurset

Taleteknikk og fortellerglede er viktige ferdigheter

Ønsker du å lære taleteknikk og kjenne på fortellerglede? Mange ønsker de kunne kunsten, men blir nervøse
bare av tanken på å skulle holde en tale eller et foredrag? Talehjelperen kan tilby deg hjelp og kurs i taleteknikk. Vi fokuserer på følelsen av angst, teknikker for å få kontroll over nervøsiteten, kroppsspråk, fortellerglede og selvfølgelig taleteknikk.

En god taleteknikk og fortellerglede er viktig for å få fram det budskapet man ønsker, og er derfor essensielt om du er i en jobb hvor taler og foredrag er hverdagslig. I våre kurs benytter vi oss av praktisk trening i fellesskap og eksponeringsterapi, hvor du øver deg på å holde taler i små grupper. Her lærer du å bruke en mal for god presentasjonsoppbygging. Lær hvordan få frem hovedbudskap og hvordan få tilhørerne til å følge din røde tråd fra start til slutt. Med et godt manus blir du tryggere i situasjonen. Det å komme raskt i gang med forberedelser og deretter trene på et bra manus, kan med litt øvelse føre til at du kan klare å se frem til neste presentasjon med glede.

Målsetting for kurs i taleteknikk

Vårt mål med kurset er at du skal kunne holde en tale uten at angsten knuger i magen. Vi vil gi deg følelsen av at det er du som har kontrollen. Er du en taler med god taleteknikk vil det også engasjere publikum mer, så alle får mer ut av din tale eller ditt foredrag. Våre kurs passer for alle mennesker uansett alder, vi har tidligere hatt deltakere fra 15 – 82 år.

Talehjelperen holder flest åpne kurs, hvor du kan melde deg på som enkeltperson, men vi tilbyr også bedriftsinterne kurs i taleteknikk.

Kjenner du at du ønsker å få god taleteknikk og fortellerglede, kontakt oss gjerne, vi svarer med glede på de spørsmål du måtte ha.