privatundervisning taleskrekk Tag

Gode teknikker for mer selvtillit

Høsten er her og vi har oppdatert kursplanen, sjekk datoer her.

Enten du skal snakke foran to mennesker eller fem tusen, i jobbintervju, lønnsforhandlinger eller du skal “pitche” en forretningsidè foran investorer, er det viktig å føle seg sikker og trygg på seg selv.

Det å ha evnen til å fokusere på oppgaven, fremfor å tenke “hva tenker de om meg?”, “ser de at jeg er nervøs?” – er av avgjørende betydning.

Da kan gode teknikker gjøre at du klarer å kanalisere nervøsiteten eller den ekstra energien (som det jo er) til å hjelpe deg, ikke ødelegge for deg.  På “talekurs for vettskremt” har Talehjelperen i mer enn 13 år formidlet teknikker for kontroll, samt gitt kursdeltagere mye eksponering og trening i grupper, se omtaler her. Det å trene på tilstedeværelse, pust, riktig stemmebruk, kroppspråk og lære kunsten å tenke klart under press, gjør at deltagerne går ut etter kurset med håp og optimisme på at dette kan de jobbe konstruktivt videre med. Verktøyet som teknikkene er, gir raskt følelsen av mestring. Klarer du å bevare roen som teknikkene gir, klarer du å utføre oppgaven slik at du selv er fornøyd. Det gir en god følelse, og en motivasjon til å gå ut av komfortsonen din. Og, husk at det er der magien skjer!

Ønsker du privatundervisning eller kurs på Zoom?

Tenker du som flere at det er helt uaktuelt å komme på kurs med andre og ønsker å prøve deg alene? Eller har du en utfordring nær forestående som du trenger veiledning og hjelp til? Da har du mulighet til å få nettbasert veiledning på Zoom ( 5 timer). Da lærer du teknikkene, får trening, blir filmet og får coaching i en til en . Ønsker du tilbakemelding på innhold og oppbygging av din tale evt. presentasjon, kan du få det.

Følg med på kursoversikten, her. Ønsker du mengdetrening, kan du alltid delta på et ordinært kurs i etterkant, til “oppfølgingspris” kr. 1500,-

Ta kontakt med siri@talehjelperen.no eller på tlf. 91189886 om du har noen spørsmål.

Knekk Taleskrekken – Privatundervisning

Ønsker du å knekke Taleskrekken, lære presentasjonsteknikk, men våger ikke eller ønsker ikke å delta på kurs med andre? Blir det for tøft?

Da har du mulighet til å melde deg på Privatundervisning hos Talehjelperen, se kursoversikt her. Finner du ikke kurs på din hjemplass, ta kontakt.

Talehjelperen Siri Skyttemyr

Talehjelperen, Siri Skyttemyr har kurset mennesker med taleskrekk siden 2005. Erfaringsmessig er det svært nyttig å trene med andre mennesker i kurssammenheng, få en følelse av å klare å prestere under press, med de rette teknikkene. Husk: de fleste deltagerne er like nervøse som deg. Det krever mot å melde seg frivillig på et kurs hvor du skal betale for å gjøre det verste du vet……Men, det er dette som har effekt. Det å utsette seg for ubehaget, gjøre det man frykter, men i “trygge” omgivelser, det gjør oss modigere.  Se referanser her.

For noen kjennes det likevel for utfordrende, selv om du vet at de andre er redde som deg. Derfor åpner Talehjelperen opp for å hjelpe deg som synes det er for skremmende. Dersom det kjennes FOR skummelt å melde seg på kurs, kan du starte med Privatundervisning, få en innføring på tomannshånd, om det kjennes lettere.  I løpet av 4 timer får du en innføring, lærer teknikkene og du får trene. Du blir filmet og du skal kjenne god fremgang i løpet av denne sesjonen.

Mengdetrening viktig

Når du har deltatt på Privatundervisning, har du i ettertiden mulighet for å delta på et ordinært kurs til “oppfølgingspris”, dvs. 1500,-

Alle som tidligere har deltatt på et begynnerkurs kan melde seg på til oppfølging så mange ganger de ønsker. Her får du repetert teknikkene, du får gradvis eksponering igjen, mengdetrening og du blir filmet.

Det å få brukt alle sine kvaliteter er det mål for mange. Da er det trist om Taleskrekken hindrer deg. Altfor mange mangler muligheter for trygg eksponering. Kom på kurs eller opplegg hos Talehjelperen. Vi tilbyr også Bedriftsinterne kurs, ta kontakt. Se referanser her.