NYHET: Privatundervisning Talehjelperen

NYHET: Privatundervisning Talehjelperen

Knekk Taleskrekken – Privatundervisning

Ønsker du å knekke Taleskrekken, lære presentasjonsteknikk, men våger ikke eller ønsker ikke å delta på kurs med andre? Blir det for tøft?

Da har du mulighet til å melde deg på Privatundervisning hos Talehjelperen, se kursoversikt her. Finner du ikke kurs på din hjemplass, ta kontakt.

Talehjelperen Siri Skyttemyr

Talehjelperen, Siri Skyttemyr har kurset mennesker med taleskrekk siden 2005. Erfaringsmessig er det svært nyttig å trene med andre mennesker i kurssammenheng, få en følelse av å klare å prestere under press, med de rette teknikkene. Husk: de fleste deltagerne er like nervøse som deg. Det krever mot å melde seg frivillig på et kurs hvor du skal betale for å gjøre det verste du vet……Men, det er dette som har effekt. Det å utsette seg for ubehaget, gjøre det man frykter, men i “trygge” omgivelser, det gjør oss modigere.  Se referanser her.

For noen kjennes det likevel for utfordrende, selv om du vet at de andre er redde som deg. Derfor åpner Talehjelperen opp for å hjelpe deg som synes det er for skremmende. Dersom det kjennes FOR skummelt å melde seg på kurs, kan du starte med Privatundervisning, få en innføring på tomannshånd, om det kjennes lettere.  I løpet av 4 timer får du en innføring, lærer teknikkene og du får trene. Du blir filmet og du skal kjenne god fremgang i løpet av denne sesjonen.

Mengdetrening viktig

Når du har deltatt på Privatundervisning, har du i ettertiden mulighet for å delta på et ordinært kurs til “oppfølgingspris”, dvs. 1500,-

Alle som tidligere har deltatt på et begynnerkurs kan melde seg på til oppfølging så mange ganger de ønsker. Her får du repetert teknikkene, du får gradvis eksponering igjen, mengdetrening og du blir filmet.

Det å få brukt alle sine kvaliteter er det mål for mange. Da er det trist om Taleskrekken hindrer deg. Altfor mange mangler muligheter for trygg eksponering. Kom på kurs eller opplegg hos Talehjelperen. Vi tilbyr også Bedriftsinterne kurs, ta kontakt. Se referanser her.