Taleangst–har du kjent på det ?

Taleangst–har du kjent på det ?

Har du problemer med taleangst?

Taleangst eller sceneskrekk? Føler du deg alene der du står med frykten, pusteproblemer og hjertebank når du skal snakke foran forsamlinger eller presentere deg offentlig? Det kan virke som om at alle andre fikser dette, men du er ikke alene. Sceneskrekk og angsten for å snakke høyt i en forsamling er en av de aller vanligste fobiene blant folk.

Sceneskrekk kan komme plutselig i voksen alder, eller ha vært en dårlig følgesvenn siden barne- og ungdomsårene. I alle lag og yrkesgrupper, fra advokater til butikkansatte oppleves følelsen av at bakken svinner hen under ens føtter og at svimmelheten kommer som et slag – når sceneskrekk slår inn. Foredrag og taler blir en ulidelig stor oppgave, og bare det å skulle skrive en tale kan bli et problem når man lider av sceneskrekk.

Behandle taleangst med enkle «verktøy»

Sceneskrekk kan forringe livskvalitet og livsutfoldelse, kanskje sier du nei til drømmejobben fordi du er redd for hva du skal måtte prestere foran andre mennesker. Det er viktig å ha et «verktøy» som kan hjelpe deg i situasjonen.

Med enkle teknikker og eksponeringstrening har kursleder Siri Skyttemyr kurert de mest fobiske talere siden 2005. Et tusentalls mennesker har prøvd opplegget, og deres erfaringer kan du lese om på www.talehjelperen.no under fanen «omtaler».

Sceneskrekk kan kureres med kurs

Heldigvis er ikke hjelpen langt unna. Vi tilbyr kurs mot sceneskrekk, hvor vi lærer deg angstmestringsstrategier, så du lærer deg å styre sceneskrekken, før angsten for styrer og kanskje begrenser deg i hverdagen. Ikke utsett dette lengre, ta tak i dag slik at du kan komme sammen med andre som synes dette er vanskelig. Her er ikke noen fallhøyde. Kurset blir holdt i små grupper hvor vi sammen trener på å utvide din komfortsone, så du igjen kan få den livskvaliteten og ta de mulighetene du fortjener.

Kom på vårt neste kurs og bli kvitt taleangsten.