Presentasjonsteknikk og formidling

Siri Skyttemyr

Presentasjonsteknikk og formidling

Ønsker du et talekurs for bedre presentasjonsteknikk? Vi tilbyr kurs i mestring av sceneskrekk og angst for å tale i større forsamlinger. Essensielt i kurset er veiledning i presentasjonsteknikk. Vi lærer deg å bli en bedre formidler, samtidig som du får verktøy til å holde angsten på avstand når du skal holde taler eller foredrag.

Med en god presentasjonsteknikk lærer du å få budskapet helt fram til mottakeren. En person med god presentasjonsteknikk virker trygg. Hos Talehjelperen er det viktig å hjelpe kursdeltagerne til å bli trygge foran en forsamling, og her kan en gode teknikker bidra til nettopp dette.

På våre kurs øver vi oss på presentasjonsteknikk i små grupper, så du kan få bukt med angsten i forhold til å snakke i forsamlinger. Med humor og fokus på enkle teknikker vil du bli stadig modigere og få utfordret utryggheten, med det mål at du får vist ditt sanne potensiale. Dersom du tror du er et håpløst tilfelle, at ingen er reddere enn deg, bør du komme på kurs hos Talehjelperen. Her trener du og bygger selvtillit ved hjelp av enkle teknikker og små steg.

Presentasjonsteknikk for alle aldre

Kurset passer for alle typer mennesker, i alle aldre og fra alle samfunnslag. Vi ønsker å veilede deg trygt på vei til et liv hvor du har verktøyene for å kunne utøve god presentasjonsteknikk slik at du kan få en bedre livskvalitet. I løpet av 10 år med kursing, har deltagere, uansett bakgrunn og erfaring, hatt glede og nytte av dette kurset. Deltagere fra 14 år til 82, men flest i aldersgruppen 20-50, altså skoleelever, pensjonister, rørleggere, sykepleiere, psykologer, journalister, jeg vil påstå at de fleste yrkesgrupper har vært representert. Det jeg er stolt av, er at kurset passer like godt for alle.

Jeg svarer gladelig på alt du måtte lure på, så ta kontakt.