Eksamensangst rammer mange – få hjelp

Eksamensangsst

Eksamensangst rammer mange – få hjelp

Flere enn du kanskje tror sliter med eksamensangst, også kjent som angsten for å prestere. Eksamensangst er kanskje en av de verste formene for prestasjonsangst. Hjernen slår seg av, du blir svimmel, kvalm og det kjennes kanskje ut som om bakken forsvinner under dine føtter. Med eksamensangst kan det bli vanskelig å yte sitt beste. Men ingen fare, vi kan hjelpe deg.

Med kurs hvor vi arbeider med prestasjonsangst, sceneskrekk og taleteknikk kan du få bukt med din eksamensangst – og endelig få muligheten til å få vist ditt sanne potensiale. Du vil være i en liten gruppe på 8-12 andre, og få arbeidet med nervøsitetsfølelsen, teknikker for å få kontroll, teknikker mot panikk, og økt konsentrasjon. Alt for at din eksamensangst ikke skal stå i veien for din livsutfoldelse.

Vi benytter oss av forelesninger, eksponeringsterapi og praktisk trening i fellesskap. Alt for å få deg til å bli kvitt din eksamensangst en gang for alle.

Farvel til eksamensangst

Vi ønsker at du uten frykt tør å gå i gang med de utfordringene du ønsker og har potensiale for. Du vil lære deg å være mer tilstede, og oppleve at det er du som bestemmer over kroppen – ikke din eksamensangst.

Har du spørsmål om eksamensangst er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Eksamensangst

Mange sliter så mye med eksamensnerver, at det hindrer dem i å få vist hva de egentlig kan. Dette gjelder ikke bare for muntligeksamen, men også skriftlig eller praktiske prøver. I verste fall uteblir man fra hele eksamen, eller man kan bli så dårlig av nerver at man må gi opp underveis.

Ta kontakt dersom du ønsker tilbud om privattimer, så kan vi prøve å tilrettelegge for opplegg( vær ute i god tid).

“Hei Siri, Takker for hjelpen du ga meg gjennom de to møtene vi hadde. Som jeg tidligere fortalte, gjensto tre eksamener for meg for at jeg skulle få godkjent min Bachelor. Før jeg traff deg visste jeg ikke hvordan jeg skulle klare å komme gjennom dette. Jeg uteble fra en eksamen, mens jeg måtte gå fra de to andre, da jeg bare kastet opp og ble kjempedårlig. Ved hjelp av samtalene våre, samt bruk av teknikkene du lærte meg, kan jeg med stolthet si at jeg nå har fullført min utdanning med gode resultater. Tusen takk for din uvurderlige hjelp!!!
Med beste hilsen Aina”