sommerkurs talehjelperen Tag

Gode teknikker for mer selvtillit

Høsten er her og vi har oppdatert kursplanen, sjekk datoer her.

Enten du skal snakke foran to mennesker eller fem tusen, i jobbintervju, lønnsforhandlinger eller du skal “pitche” en forretningsidè foran investorer, er det viktig å føle seg sikker og trygg på seg selv.

Det å ha evnen til å fokusere på oppgaven, fremfor å tenke “hva tenker de om meg?”, “ser de at jeg er nervøs?” – er av avgjørende betydning.

Da kan gode teknikker gjøre at du klarer å kanalisere nervøsiteten eller den ekstra energien (som det jo er) til å hjelpe deg, ikke ødelegge for deg.  På “talekurs for vettskremt” har Talehjelperen i mer enn 13 år formidlet teknikker for kontroll, samt gitt kursdeltagere mye eksponering og trening i grupper, se omtaler her. Det å trene på tilstedeværelse, pust, riktig stemmebruk, kroppspråk og lære kunsten å tenke klart under press, gjør at deltagerne går ut etter kurset med håp og optimisme på at dette kan de jobbe konstruktivt videre med. Verktøyet som teknikkene er, gir raskt følelsen av mestring. Klarer du å bevare roen som teknikkene gir, klarer du å utføre oppgaven slik at du selv er fornøyd. Det gir en god følelse, og en motivasjon til å gå ut av komfortsonen din. Og, husk at det er der magien skjer!

Ønsker du privatundervisning eller kurs på Zoom?

Tenker du som flere at det er helt uaktuelt å komme på kurs med andre og ønsker å prøve deg alene? Eller har du en utfordring nær forestående som du trenger veiledning og hjelp til? Da har du mulighet til å få nettbasert veiledning på Zoom ( 5 timer). Da lærer du teknikkene, får trening, blir filmet og får coaching i en til en . Ønsker du tilbakemelding på innhold og oppbygging av din tale evt. presentasjon, kan du få det.

Følg med på kursoversikten, her. Ønsker du mengdetrening, kan du alltid delta på et ordinært kurs i etterkant, til “oppfølgingspris” kr. 1500,-

Ta kontakt med siri@talehjelperen.no eller på tlf. 91189886 om du har noen spørsmål.