Presenter med trygghet

Presenter med trygghet

Visste du at kroppsspråk kan påvirke din selvtillit?

Det er ofte små endringer i ditt faste tanke- og handlingsmønster som kan gi deg økt selvtillit. Det kan være måten du står på, holder hendene eller hvordan du sitter og venter på tur. Det å være bevisst på tankesettet ditt, hvordan du “snakker til deg selv” før en presentasjon, alt er med på å påvirke om du skal få en god opplevelse, eller om den føyer seg i rekken av dårlige opplevelser. Forskning viser at et “utvidende kroppsspråk” (hvor du tar plass) fører til økt produksjon av testosteron (som gjør deg risikovillig) og mindre produksjon av kortisol (stresshormonet).

Talekurs for vettskremte

På Talekurs for vettskremtehttps://www.talehjelperen.no/talekurs-for-vettskremte/ har vi fokus på enkle tips og teknikker som kan gjøre at du klarer å fokusere på det som er viktig. Som f.eks hvorfor holder jeg denne presentasjonen, hva vil jeg at tilhørerne skal sitte igjen med, hva vil jeg de skal gjøre når de har hørt min presentasjon? Dette er det som teller . Hvis du har størst fokus på “hva tenker de om meg”? “Ser de at jeg er nervøs”? Da mister du fokus på den viktige oppgaven som formidling er, et svært nyttig verktøy til å oppnå det du ønsker. Dersom du gruer deg så mye for å presentere at du kunne tenke deg å gjøre hva som helst for å slippe, kan du raskt få en bedre hverdag om du kommer på et kurs og lærer hvordan kanalisere energien din fra angst til konstruktiv energi i situasjoner som krever deg.

Det kan være en god investering i økt livskvalitet og karriere.

Se kursoversikten herhttps://www.talehjelperen.no/talekurs-for-vettskremte/