Grunnprinsipper for å bli en trygg taler

Grunnprinsipper for å bli en trygg taler

– Bygg opp grunnleggende ferdigheter
– Bygg opp selvtillit
– Klar tale, kom raskt igang

Mange mennesker er opptatt av fysisk trening, men mental trening er også viktig…

På “Talekurs for vettskremte” gjør vi nettopp det: Trener den mentale helsen. Ved å først lære gode teknikker for kontroll, og deretter sette teknikkene inn i system, kjenner deltakerne raskt mestring. Ved gjentatte øvelser heves etterhvert utfordringene. Det som tidligere var en stor utfordring, blir lettere og lettere for hver runde.

Ved å utsette seg for “det verste man vet” i kontrollerte rammer, læres ny tilnærming. Ved å få gode verktøy, blir fokus og energi målrettet: Du lærer å kanalisere den ekstra energien som nervøsiteten er, slik at den brukes positivt istedet for at den ødelegger for deg. Er du også lei av å bruke altfor mye energi på å grue deg? Det kan du endre på., få en slutt på sceneskrekk og ødeleggende nervøsitet..

Du lærer praktisk presentasjonsteknikk, viktigheten av riktig stemmebruk og kroppsspråk. Hvordan komme raskt igang med en god presentasjon, tale og hvordan frigjøre seg fra manus.

Dag to på kurset gir nye mestringsopplevelser. Da kommer utsagn som :” Dette hadde jeg ikke forestilt meg at jeg skulle få til”, og “jeg blir faktisk litt stolt og rørt over å se hva jeg mestrer etter kun to dager”.

Dale Carnegie har en gang sagt: ” Det å trene på å ta ordet i forsamlinger, er kongeveien til økt selvtillit”

Nå er det satt opp ekstrakurs, siden flere kurs er fulltegnet i neste måned. Sjekk kursoversikten https://www.talehjelperen.no/talekurs-for-vettskremte/

Kom igang med din mentale trening, gå ut av komfortsonen din, da finner du vekst og det er der magien kan oppstå.