Lær teknikker for kontroll ved presentasjoner

Lær teknikker for kontroll ved presentasjoner

Bli trygg i presentasjon -ta grep nå

Mange gruer seg unødig mye for å presentere – bli trygg

Slutt å bruke unødvendig energi på å grue deg.

“Å trene på å ta ordet i forsamlinger er kongeveien til økt selvtillit” Dale Carnegie

Endelig begynner ting å normaliseres igjen, og Talehjelperen er igang med høstens kurs “Talekurs for vettskremte”. Fornøyde deltagere var på kurs i Oslo i august, og det er så utrolig å se hvordan kursdeltagerne “blomstrer” i løpet av de to kursdagene. Mange stiller seg noe tvilende i forkant, “kan du virkelig hjelpe meg i løpet av to dager?” Og ja, det er virkelig gøy å se hva som skjer; du senker skuldrene, pusten kommer ned fra øvre brystregion og stemmen blir klar og tydelig. Mange eksponeringer gjør deltagerne mer og mer trygge, de får kjent på mestring i løpet av de første timene på kurset. Etterhvert ser vi selvtilliten øker, du senker skuldrene og kjenner at du tar mer og mer kontroll ved hjelp av teknikkene. På kurset er det ingen fare for å dumme seg ut, ingen fallhøyde, alle er her med samme mål for øyet: å bli trygg ved presentasjoner. Det er en gjeng fornøyde, stolte og rakryggede deltagere som forlater kurslokalet på andre kursdag. Det er gøy å høre uttalelser som “nå gleder jeg meg faktisk til utfordringer i jobben, jeg vet hva jeg kan gjøre for å kjenne meg mer komfortabel i forkant og underveis*, og “jeg forstår hva de mener, de som sier de har ett liv før og ett etter kurs…” Nå gjelder det og implementere teknikkene du lærer på kurs i hverdagen. Nå får du verktøy til å møte nye utfordringer som å holde taler eller presentasjoner. 

Er du lei av å bruke altfor mye energi på å grue deg, i uker og måneder? Er det din tur til å ta grep nå? Sjekk oversikten over høstens kurs i presentasjonsteknikk her: https://www.talehjelperen.no/talekurs-for-vettskremte/