Tren på å utvide din komfortsone

Tren på å utvide din komfortsone

Gjør det du frykter, så vil frykten lide en sikker død” – Ralph Waldo Emerson

Mange oss, Talehjelperen inkludert, kjenner at vi er i et “vakum” for tiden. Mye er nedstengt og arbeidsdagen for mange av oss er helt annerledes enn den pleier å være. Vi som har mulighet får beskjed om å ha hjemmekontor. Isolasjon er det beste vi kan gjøre for fellesskapet nå om dagen, det er budskapet som går igjen.

Talehjelperen har måttet legge alle kurs “på is” inn til videre. Mange står i kø, eller på liste for å komme på kurs når vi åpner opp i samfunnet igjen, og ting normaliseres.

Det at vi åpner opp igjen kan da bli en utfordring for mange som tidligere har kjent på “taleskrekken”, angsten for eksponering i grupper eller møter. Nå er det lenge siden ordinære møter eller konferanser, så overgangen blir for mange stor.

Trenger du gode teknikker, kan det være lurt å få en innføring i Talehjelperens “verktøykasse”. Du kan kjøpe boken “Vettskremt? Ta knekken på taleskrekken”,https://www.talehjelperen.no/produkt/vettskremt-ta-knekken-paa-taleskrekken/ eller nettkurset som du finner her: https://www.talehjelperen.no/nettkurs/Nettkurset har du tilgang til i ett år fra du åpner det første gang. Melder du deg på et ordinært kurs senere får du kr. 500,- i rabatt på kurspris, så da er dette ingen kostnad for deg i tillegg.

Zoom-kurs, undervisning èn til èn

Zoom- kurs er også et tilbud mange synes er greit. Du får veiledning og lærer teknikker over 2 møter, gjerne med en ukes mellomrom.

Da kan du, om ønskelig øve på noe du velger selv, eller du kan få hjelp til en god presentasjon ved hjelp av Talehjelperens verktøy.

Når vi ser tegn til at samfunnet blir ånet opp igjen, vil Talehjelperen sende ut info til alle dere som har vært i kontakt med meg tidligere, enten som deltager eller om du har kjøpt noen av produktene. De som har bestilt “10 tips for en god presentasjon” får også tilsendt info.

Ikke la taleangsten hindre deg i å bli den beste utgaven av deg selv – Ta grep i dag, vær forberedt til samfunnet åpner opp igjen.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

‘siri@talehjelperen.no eller tlf. 91189886