fbpx

Frigjør ditt potensiale – lær å ta ordet

Får du brukt dine evner og talenter?

På Talekurs for vettskremte forteller mange at de har så mye de ønsker de kunne gjøre.
Frykten for å ta ordet er imidlertid det som hindrer dem i å få brukt sine evner og talenter.Ved å utfordre det du er redd for, blir komfortsonen din raskt videre. I motsatt tilfelle vil den for mange kjennes trangere og trangere. Noen forteller at angsten for å ta ordet blir så stor at de kjenner på sosial angst. Her kommer også teknikkene virkelig til nytte.

Lær presentasjonsteknikk

For mange er det å måtte holde foredrag eller en presentasjon årsak til mye frykt og søvnløshet i lang tid. Er du en av dem som bruker altfor mye energi når du skal ut i slike situasjoner?

Ved å lære gode teknikker og verktøy på Talekurs for vettskremte, vil du raskt kjenne mestring i situasjoner du tidligere har fryktet. Her får du gjentatte enkle eksponeringer og du merker tidlig at dette gjør det lettere å holde fokus i krevende situasjoner. Her finner du høstens kurs

Utsett deg for det du frykter

Norsk forskerteam har utviklet firedagers behandling av angst og tvangslidelser, https://www.tv2.no/a/10271386/

Her kan vi lese om at eksponering for angsten er det som hjelper.

Eksponeringstrening er også det vi gjør på Talehjelperens kurs som går over to dager. Kurset har vært holdt i en årrekke, ca. 14 år og jeg har fått mange suksesshistorier i etterkant fra deltagere.  Her er det deltagere i alle aldre og alle yrker som kjenner at Taleskrekken hindrer dem i å bli den utgaven av seg selv som de ønsker. Noen har alltid slitt med å ta ordet, noen har fått det som “kastet på” på ungdomsskolen eller videregående, mens andre har likt å gjøre det i årevis, inntil det skjedde noe plutselig. Ofte er det sosiale mennesker med høye krav til seg selv som sliter med Taleangst. Felles for mange er at de uttaler: “Jeg skjønner ikke hvorfor dette skal være så vanskelig, og det er ingen som vil tro meg om jeg forteller om hvor mye det koster meg å holde et foredrag. Til og med det å skulle presentere meg på “runden rundt bordet” er vanskelig.

Så om ønsker å bli trygg til å holde foredrag, tale eller presentasjon? Sjekk kursplanene her