Rådet “Kast deg ut i det”- funker ikke hvis du har taleskrekk

Fellestrekk?

Rådet “Kast deg ut i det”- funker ikke hvis du har taleskrekk

Frykten for å presentere kan fort eskalere, så rådet om å kaste seg ut i det fungerer ikke om du sliter med taleskrekk. Lær gode teknikker, tren i små grupper, få mengdetrening – da kommer du lettere dit du vil. Dette får du muligheten til på kurs hos Talehjelperen. Les mer om kurset her

Bruk ditt potensial

Vi mennesker har grunnleggende behov, bla. behov for trygghet og behov for vekst. For mange som sliter med taleskrekk har kanskje avskrevet egne muligheter for noen gang å fikse det. De som kommer på kurs, har nok en følelse av at de har “mye på lager” hvis det ikke hadde vært for taleskrekken. Ønsket om vekst blir dermed så stort at de utfordrer seg selv, oppsøker  det som er vanskelig ved å melde seg på kurs, selv om det kjennes uoverkommelig.  

Hva har deltagerne felles?

Har deltagerne på “Talekurs for vettskremte” noe til felles? Ja, helt klart. Etter mer enn 12 års erfaring som kursinstruktør vil jeg konkludere med følgende: Selv om taleskrekken har forårsaket mye nervøsitet, skam, følelser av å ikke være “god nok” og redselen for å bli “avslørt”, dvs. at andre ser hvor nervøs du er, så har deltagerne et ønske om vekst. Erfaringene kan være veldig ulike, noen har alltid unngått presentasjonser, mens andre har holdt mange, men det koster. For dem er også angsten der :  Går det bra idag, eller får jeg panikk?

Lær presentasjonsjonsteknikk

 Tør du å gå ut av komfortsonen din og komme på kurs, vil du også kjenne gleden over det å mestre, få kontroll. Og det er viktig!  Da tør du  mer og mer, du får mange eksponeringer, ser og lærer av de andre. Men husk, det er også viktig å ikke måle seg med de andre: Du er der for din egen del, din utvikling er viktigst, det å få gradvis eksponering for dermed å oppnå mer selvtillit. 

Gi deg selv den sjansen i 2019 

Du finner kursoversikten her. Ved påmelding innen31.12.18 får du kr. 500,- i rabatt på ordinær kurspris.