Unngår du å holde foredrag eller presentasjon ?

Unngår du å holde foredrag eller presentasjon ?

Bli bedre til å presentere eller holde foredrag

Har du høydeskrekk men ønsker å kunne hoppe fra 10-meteren? Ja, da starter du ikke på 10-meteren, du starter kanskje på bassengkanten. Du forstår prinsippene, du tar det steg for steg. Tilslutt klarer du det du ikke trodde du kom til å få til….Slik er det også hvis du er rammet av angst for å ta ordet i forsamlinger.

Den store stygge Taleskrekken gjør at mange hindres i å få brukt sitt potensial. Unngår du presentasjoner hvis mulig, eller koster det deg mye å gjøre det? Da er det kanskje på tide å ta tak. Det er ikke bare å “kaste seg ut i det”. Det mange har erfart er at det da bare blir verre. Det blir som en negativ spiral, dårlige opplevelser fører til mer angst. Det er naturlig å være nervøs i forkant, men hvis det legger hindringer for din utvikling og kanskje til og med gir deg dårligere livskvalitet, er det lurt å komme seg på Talekurs for vettskremte, her.

Bli trygg på kurs – få en bedre hverdag

For mange handler det om å lære gode teknikker, enkle grep som du kan prøve ut i trygg gruppe, ofte 6-8 deltagere. Alle er der med samme mål: Bli tryggere i å ta ordet, trene på å presentere, få mengdetrening.

På kurs lærer du først teknikkene, deretter tar vi det steg for steg. Med gode opplevelser kommer raskt følelsen av mestring. Kanskje du også tenker “dette skulle jeg tatt tak i tidligere”.

Utenfor komfortsonen skjer magien

Det er utenfor komfortsonen at magien skjer. Når du går ut av komfortsonen på feltet og kjenner mestring, er det herlig å kjenne at ting er på plass. Da er det også mye lettere å gå til neste oppgave med mot og optimisme. Du har fått en tro og en visshet om at du kan. Se kursoversikten her.