Panikk-klinikken, for deg med Taleskrekk

Panikk-klinikken, for deg med Taleskrekk

Panikk-klinikken  – opplever du panikk ved presentasjoner ?

Ikke fortvil, her er hjelp å få. Talehjelperen har holdt “Talekurs for vettskremte” i mer enn 12 år og hjulpet et tusentalls mennesker på vei ut av angsten. Hit kommer mange fortvilte mennesker som opplever at angsten for å ta ordet bare blir større og større. Det hjelper ikke å “hoppe ut i det”, det er manges erfaring. Man må lære ny handlings- og tankemønstre og gjøre gode erfaringer.

Lær presentasjonsteknikk

Med gode teknikker får du kontroll på “kropp og sinn”. Her lærer du først de enkle teknikkene, deretter trenes det i liten gruppe, før vi øker utfordringene gradvis. Alle kjenner på mestring underveis, du legger selv listen.

Selvhjelp, nettkurs eller bok om Presentasjonsteknikk hos Talehjelperen

Dersom du synes det er for skummelt og vanskelig å komme på kurs med andre, har du mulighet til å få en forsmak og lære teknikkene ved hjelp av nettkurset https://www.talehjelperen.no/nettkurs/.

Dette kurset gir deg en innføring i presentasjonsteknikk, og kanskje du kan klare å finne veien videre alene. Kurset tar deg 45 minutter, og du har tilgang til å se det i et år fra kjøpsdato. Repetisjon er nøkkelen til å lære nye mønstre. Har du lyst til senere å ta kurs hos Talehjelperen, er du velkommen til å prøve dette ut i “trygge omgivelser”. Her er det liten fallhøyde, alle er her med samme mål: Bli tryggere og mer komfortabel i fremføringssituasjoner.

Ikke la Taleskrekken hindre deg

Det er naturlig å være nervøs før du skal ta ordet i forsamlinger. Det er når nervøsiteten blir så stor at du vegrer deg, kanskje prøver å finne smutthull for å  unngå å komme i situasjonen, da kan vi kalle det Taleskrekk. Det som ofte skjer, er at komfortsonen blir trangere og trangere, du kjenner at det går på selvtilliten løs. Da er det på tide å ta grep. Utfordre deg selv, sjekk ut https://www.talehjelperen.no/talekurs-for-vettskremte/

Bruk de evnene du har: Husk at du sitter i førersetet for eget liv, ingen andre kan gjøre dette for deg!