Fri deg fra Taleskrekken

Fri deg fra Taleskrekken

Kjenner du på Taleskrekken? Ta grep nå

“Ingen ville trodd meg om jeg fortalte at jeg har taleskrekk”, er et kjent utsagn.

Mange forteller at de er sosiale og utadvendte, men når de må ta ordet i forsamlinger, får de panikk. Når denne frykten fører til begrensninger for den enkelte, er det viktig å ta grep. For de fleste går nemlig ikke Taleskrekk over av seg selv. Man får et handlingsmønster som gjør at frykten tvert om eskalerer. Det hjelper ikke “å hoppe i det”, det blir for mange bare verre og verre.

 

Presentasjonsteknikk

Det handler om å forstå mekanismen i kroppen vår, omprogrammere, lære god presentasjonsteknikk. Teknikkene du lærer på kurs hos Talehjelperen fører til at du klarer å kontrollere kropp og sinn. Nøkkelen til å lykkes her er blant annet å starte på et lavt nivå, bygge selvtillit, og få mange repetisjoner, lage nye handlingsmønstre. Med mer enn 12 års erfaring ser jeg at det nytter, uansett hvor stor panikk deltagerne kommer med. Her er alle i samme “båt”, alle har samme mål: bli trygg i å ta ordet i forsamlinger.

Ikke legg lokk på din egen kompetanse

Det som er trist når du lider av taleskrekk, er at du ofte ikke får vist hva du kan. Mange unnlater å ta utfordringer, ta utdannelse og ta jobber de ønsker og kunne ha mestret. Hindringen er fremleggene, foredragene eller presentasjonene de må holde. Mange bruker utrolig mye energi på å grue seg, og noen holder det ikke ut, de gir opp. Les mer, finn kursoversikt her.

Er det mulig?

Er det mulig å bli kvitt taleskrekk på to dager? Ja, det er mulig. Du lærer de gode, enkle teknikkene, du får gradvis tilnærming og du får mange repetisjoner som gjør at du kjenner mestring. Gi deg selv muligheten til å utnytte potensiale, du har alt å vinne…

Har du lyst til å sjekke dette ut før du evt. melder deg på kurs, bestill boken her

Nettkurset gir deg teknikken på 45 minutter, kurset er tilgjengelig 1 år fra du har åpnet det, les mer her.