Tren på å ta ordet- få bedre selvtillit-Talehjelperen

Tren på å ta ordet- få bedre selvtillit-Talehjelperen

Å trene på å ta ordet – kongeveien til økt selvtillit – Talehjelperen

Det finnes mange “vettskremte” talere rundt om i landet. Folk kjenner seg igjen i beskrivelser som : “Jeg er sosial og utadvendt, men så snart jeg må ta ordet i forsamlinger, kjenner jeg at jeg får dødsangst.”

Det å skulle presentere seg i en gruppe, selv om gruppen bare er på 3-4 mennesker, gjør at mange kjenner at pulsen hamrer, halsen snører seg og man får skjelvinger i kroppen.

Bruk evnene dine

De som kjenner seg igjen i dette, vet at det ofte hindrer veien for egen utvikling. Mange foretar valg ut i fra “hvor kan jeg slippe å presentere?”

Når jeg vet hvor hemmende denne angsten er, er det nesten naturstridig at jeg får deltagere på talekurs. Det å betale dyrt for å gjøre det verste man vet, ja det krever mot. Likevel, det å beherske presentasjonsteknikk, kjenne at man kan prestere når det gjelder som mest, ja det er jo avgjørende for hvilke resultater man ønsker å oppnå. Det er så viktig for veien videre.

Talekurs for vettskremte

På “Talekurs for vettskremte” bygges det selvtillit, skapes trygge rammer der deltagerne kjenner tidlig mestring. Gjennom 12 år har Talehjelperen kurset “vettskremte” talere: studenter, sykepleiere, elektrikere, leger, lærere og kommunikajonssjefer… alle yrkesgrupper har vært representert på kurset.

Det er utrolig gøy å holde disse kursene rundt om i Norges største byer. Det å se den enkelte blomstre, få tro på at de kan, oppleve mestring og øyne nye muligheter etter endt kurs, ja det er en drømmejobb! Flere uttaler: “Jeg var så vettskremt i dag før jeg kom, at jeg vurderte å droppe å møte. Jeg er SÅ takknemlig for at jeg kom. Tusen takk for hjelpen og for et veldig godt kurs.” En annen uttalte: ” Dette er det mest matnyttige kurset jeg har deltatt på, og jeg har tatt mange kurs!”

Er det din tur nå?