Hvor hadde du vært i dag om du ikke var redd for å ta ordet?

Hvor hadde du vært i dag om du ikke var redd for å ta ordet?

Gruer du deg for å presentere, dager og kanskje uker eller måneder i forveien?  Tenker du at altfor mye energi går tapt fordi angsten for å ta ordet blir større og større etter som tiden går? Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan det være lurt å ta grep.

Har du dårligere livskvalitet grunnet frykten for å ta ordet foran en gruppe mennesker?
Det er jo en gang slik at uansett hvor dyktig du er og hvor mye du har lest, så hjelper det lite hvis ikke du får vist det når det gjelder som mest. Det er da det er viktig å ha noen “verktøy” for å kunne få kontroll på kropp og sinn…

Unngår utfordringer
For mange går det så langt at de takker nei til tilbud og nye jobber. Dette fører igjen til at selvtilliten svekkes på flere områder. På kurset i januar kom en ung student med uttalelsen “jeg tror det er for sent for meg, jeg har hatt det sånn så lenge”. Samme student kom på kurs igjen etter to måneder. Vedkommende ser nå så trygg og komfortabel ut det er en fryd å se og høre denne masterstudenten. Han kom med følgende utsagn etter siste kurs: “Jeg vet nå at jeg kommer til å “levere varene” når jeg nå skal presentere masteroppgaven. I tillegg vet jeg at jeg kan takle det å holde presentasjoner i min kommende jobb, og at dette blir bra, jeg har bestemt meg. Takk for at du har hjulpet meg å finne tilbake selvtilliten min, Siri “.

Flere som har oppsøkt psykolog med sitt problem, har blitt loset videre til Talehjelperen. Psykologene er enige, du må utsett deg for ubehaget for å overkomme frykten. På kurset skjer det med likesinnede, og det viktigste: det spiller ingen rolle hva du kan eller ikke kan i forkant. Du starter på ditt eget ståsted og lærer teknikkene, du skal ikke presterer her! Ikke la taleskrekk stoppe deg, du skal bare over en “kneik” så er du på rett vei!  Det er lettere enn du tror – Meld deg på et kurs i dag!