Ordet er ditt-hva nå? Drepende kjedelig…

Ordet er ditt-hva nå? Drepende kjedelig…

Ordet er ditt ! Er du forberedt?

Hvor ofte har du som tilhører “lidd” deg gjennom kjedelige presentasjoner, f.eks hvor foredragsholder kun leser opp alt som står på PowerPoint-presentasjonen?
Har du tenkt som meg: “jeg kan lese, hvorfor sendte du ikke dette på mail slik at jeg kan spare tid og ta det når det passer?”
Det sies at dersom du og din PowerPoint-presentasjon sier det samme, er en av dere overflødige…

Hindrer frykten deg i å bli dyktig?

For mange mennesker er det frykt som hindrer dem i å bli dyktige til å presentere.

Og for å klare å være engasjerende og fri, må man få kontroll på frykten. Dette er mitt hovedbudskap innen kurset i Presentasjonsteknikk.
Flinke foredragsholdere klarer å slippe seg løs, de byr på seg selv, de klarer å få tilhørerne interessert og engasjert.
Det er sløsing med ressurser når bedriftsledelsen ikke prioriterer opplæring av egne ansatte. Det å lide seg gjennom kjedelige presentasjoner er ødeleggende for både den som presenterer og tilhørerne.
Som tilhører er du “fanget”, du må sitte der til det er ferdig. I stedet for å bli motivert, blir du demotivert.
Å investere i ansattes kommunikasjonsferdigheter kan øke medarbeidernes trivsel. Den enkelte får brukt sine ressurser på en mer tilfredsstillende måte, og det er jo det mange ønsker, nemlig å bruke sine ferdigheter best mulig. Og ikke glem at engasjement smitter!

Motivasjonsforedrag

Dersom du eller noen i din organisasjon har behov for læring i forbindelse med å presentere, kan kanskje et innlegg fra Talehjelperen på en fagdag eller et møte passe.

Ikke nøl med å ta kontakt ! De fleste har et forhold til det å ta ordet i forsamlinger og alle har vi et forbedringspotensial. Om vi ikke oppnår ferdigheter på feltet som Obama, så er det alltid bra å ha noe å strekke seg etter.