Mangler du gode kommunikasjonsferdigheter? – Bli kvitt taleskrekk

Mangler du gode kommunikasjonsferdigheter? – Bli kvitt taleskrekk

Kommunikasjonsferdigheter er et krav

I mange stillingsannonser er gode kommunikasjonsferdigheter et krav. Kanskje du tenker at “alt annet er på plass”, men om jeg må holde presentasjoner, er ikke dette jobben for meg. Kjenner du også at “jeg vet det ligger mer der ute for meg?” Kanskje det er på tide å ta steget videre via gode kommunikasjonsferdigheter, Talehjelperen kan hjelpe deg.

Presentasjonsteknikk

Mange mennesker som kommer på kurs i presentasjonsteknikk hos Talehjelperen, forteller at taleangst har stoppet dem mange ganger og hindret dem i å ta riktige valg. De ville heller aldri ha meldt seg på et vanlig kurs i Presentasjonsteknikk, da det er for skummelt og de ville fått prestasjonsangst. Det at kurset her kalles “Talekurs for vettskremte” gjør at de likevel tør å komme, selv om det er skummelt. En løsning for deg som bor langt unna et kurssted er at du nå kan få en forsmak på opplegget og lære presentasjonsteknikk på onlinekurset fra Talehjelperen. Men, uansett, det å utsette seg for det ubehagelige, men nå med gode verktøy innen presentasjonsteknikk, det er et must.

Tale, presentasjon eller fremføring

På kurset kommer andre som er mer eller mindre vettskremte. Noen skal holde en tale til bruden, brudgommen, presentasjon, fremføring eller de skal prestere på skolen i muntlig eksamen. Andre er redd for jobbintervju. De fleste mennesker kjenner på angst i de ulike situasjonene, og det er naturlig å grue seg: du skal jo prestere.

Men det er forskjell på den angsten som lammer deg og den angsten som gjør det skjerpet, tent og spent.

Med teknikkene du lærer, på onlinekurset  “Knekk taleskrekken- bygg selvtillit” her og på Talekurs for vettskremte, skal du få den ekstra energien til å jobbe med deg, ikke ødelegge for deg.

Bedre kommunikasjonsferdigheter – bedre selvtillit

Hvis du har taleangst, skal du ikke ha behandling, du må komme deg på en arena der du kan via små steg komme deg videre.

Når du har lært de enkle teknikkene fra kurset, er tiden inne for å bygge selvtillit. Det oppnår du når du kjenner at du tør gå ut av komfortsonen, og du kjenner den gode mestringsfølelsen i etterkant. Det var skummelt, men du gjorde det. Så tenk, hva har du å tape på å ta tak i taleskrekken, og hva har du å vinne?