Hvem kommer på Talekurs for vettskremte?

Hvem kommer på Talekurs for vettskremte?

Hvem melder seg på Talekurs for vettskremte?

Hvem er det som kommer på kurs i presentasjonsteknikk, Talekurs for vettskremte?  Deltagerne er kvinner og menn, i alle aldre, i alle typer yrker. Skoleelever, studenter, malere, elektrikere, leger, kommunikasjonssjefer, it-folk, selgere, pensjonister.  Fellestrekkene er derimot mange: Angst for å måtte ta ordet i forsamlinger, angst for å presentere seg, mange unnlater å søke jobber de kan få grunnet frykten, flere sier de ikke tør ta videreutdanning da det krever fremlegg.

Mange har meldt seg på vårt onlinekurs. Se her for mer informasjon.

Så mye potensial med “lokk”

Ofte sier deltagerne at det å melde seg på kurset “satt langt inne”. Flere har tatt kontakt for 4-5 år siden, men motet har sviktet. Det er et stort steg å melde seg på kurs, betale for å gjøre det verste du vet. Utsagn som :”Det å komme hit i dag, er noe av det som jeg er mest stolt av å ha gjort!”

På alle kurs blir jeg litt matt av å se så mange dyktige mennesker som legger lokk på egne ferdigheter og muligheter ved ikke å tørre å ta ordet i forsamlinger. Angsten for å tape ansikt, for at andre skal se hvor nervøs du er, ødelegger. Og angsten for angsten, tenk om jeg får panikk….

På Talekurs for vettskremte kommer alle med samme mål: Det å kunne kjenne at man kan få kontroll på taleskrekken, det å kunne klare å bruke energien på en mer fornuftig måte, ikke på å grue seg, det er også en fellesnevner.

Kjenner du at din taleskrekk ødelegger livskvalitet? At du bruker alt for mye energi på å grue deg, og på å unngå situasjoner hvor du må ta ordet? Kom deg på et kurs.

Etter endt kurs hører jeg ofte: “Hvorfor har jeg ikke tatt tak i dette før?”

Lær gode teknikker, prøv deg ut i en gruppe med “likesinnede”, det er lave skuldre og mye latter.